Lijstenmakerij

LIJSTEN

Een schilderij, een foto, een diploma of iets anders is waardevol voor u. U wilt dit werk dan ook de bijzondere aandacht geven die het verdient. De omlijsting is dan de zogenaamde finishing touch voor uw werk. Een goed gekozen lijst vestigt de aandacht op het werk – en niet op zichzelf. Het draait niet om de lijst: de lijst benadrukt het getoonde werk.

Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij de keuze van die lijst, die uw werk het beste tot zijn recht laat komen. Van een eerste vrijblijvende oriëntatie tot aan het uiteindelijke inlijsten: u kunt bij ons terecht!

Hout

Het meest gebruikte materiaal voor lijsten is hout. Met houten lijsten kunt u kiezen uit een breed assortiment, van modern tot klassiek en van smal tot breed.
De meest gangbare lijsten hebben wij standaard op voorraad. Dit maakt snelle levering mogelijk. In bijzondere gevallen is spoed levering mogelijk na overleg.

Metaal

Aluminium lijsten zijn in diverse breedtes en in veel (warme) kleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen uit glanzende, matte en geschuurde lijsten. Deze lijsten geven over het algemeen een strak en modern uiterlijk aan uw werk.
Een extra voordeel van de aluminium lijst is dat deze eveneens kan dienen als wissellijst.

Voor meer informatie over onze metalen lijsten kunt u terecht op de website van onze leverancier: Nielsen

Wissellijsten

Wij bieden twee soorten aluminium wissellijsten aan:

– Low budget lijsten
– Kwaliteitslijsten

Beide series zijn verkrijgbaar in een reeks mooie kleuren.