Links

Natuurlijk hebben wij een goede band met verschillende bedrijven en artistieke mensen, die wij niet onvermeld willen laten op onze website.

Klik op hun naam om naar hun site te gaan.

 

Atelier Cuprum  

Kennis en kunde, bij Atelier Cuprum wordt niets aan het toeval over gelaten. Als muzikant heeft Dirk altijd al vele jaren een liefde voor koperblaasinstrumenten en waardeert de kwaliteit van een mooi instrument.
Als je met plezier muziek maakt dan onderhoudt je het instrument graag goed. Maar ook goed onderhouden instrumenten slijten en hoe voorzichtig je ook bent er kan altijd iets gebeuren waardoor een reparatie noodzakelijk is.

By Frank  

Gedreven door zijn grote passie voor vormgeving, heeft Frank van Dijk zich ontwikkeld tot een buitengewoon veelzijdig designer. Onder de naam By Frank stileert hij samen met Miranda Hoogstra de diverse verschijningsvormen waarmee zakelijke ondernemingen, non-profit organisaties en dienstverleners naar buiten treden.

Nielsen  

Onze leverancier van aluminium lijsten.

ArtCatcher  

In mijn atelier in Damwoude kom ik, Annie Schat – Vanger tot mijzelf. Het maakt niet uit hoe ik mijn creativiteit uit, als ik nu aan het schilderen, tekenen of dichten ben, dan voel ik mij vrij en in mijn element.

Daniëlle Boorsma  

Naast ontwerpactiviteiten ben ik actief als beeldend kunstenaar. Om mijn werk te bekijken wil ik u verwijzen naar mijn exposities. Misschien bent u in de gelegenheid om mijn werk eens komen te bekijken?

Thea Beukema  

Deze veelzijdige kunstenares laat u op haar website versteld staan van haar mooie werken.

Jan Kooistra  

De werken van Jan Kooistra genieten internationale bekendheid. Het werk is doorlopend te zien in Kooistra’s eigen galerie in Dokkum.

Tjeerd Landman  

Tjeerd Landman schildert “gewone” dagelijkse dingen en zijn werken zijn bovendien herkenbaar, maar juist de toon waarmee hij vorm geeft aan zijn verbeelding geven de kijkers het gevoel van sereniteit. De schilder neemt de kijker mee naar een andere werkelijkheid.

Allprint  

Drukkerij Allprint, eveneens gevestigd te Dokkum, biedt een breed scala aan drukwerk. Bezoek hun website voor een beeld van dit bedrijf!

Annelies Bosch Fotografie  

Ik ben Annelies Bosch. Fotograferen is mijn passie en mijn beroep. Ook in deze volgorde. Ik hou van mensen en van fotograferen. Deze combinatie maakt mijn werk -voor mij – de leukste job die er is!

Fotostudio X-pose  

Mijn naam is Carolien Dijkstra. In 2008 ben ik begonnen als freelance fotografe onder de naam Fotostudio X-pose. Door mijn aanpak probeer ik ervoor te zorgen dat in een ontspannen sfeer de mooie en ontroerende momenten op de juiste wijze worden vastgelegd.

Jan Dijkstra Fotografie  

Ik ben Jan Dijkstra. Vader, fotograaf en militair. Ik ben vader van twee prachtige kindjes, een meisje en een jongetje.

Jeltje Rinzema  

Mijn creativiteit gooi ik graag in mijn fotografie, daarom ben ik in 2008 gestart met de opleiding fotografie op de Friese poort in Drachten, en heb deze met succes afgerond in 2012.

Marit Anker  

Marit Anker is freelance fotografe. Zij werkt vanuit Dokkum. Deze link brengt u naar haar fotogalerij.

Nickie Fotografie  

Ze probeert de mensen zo natuurlijk mogelijk te fotograferen.
Haar manier van werken is daarom gericht om juist de momenten van spontaniteit van de mensen te vangen en vast te leggen.