Links

 

 

Natuurlijk hebben wij een goede band met verschillende bedrijven en artistieke mensen, die wij niet onvermeld willen laten op onze website.

Klik op hun naam om naar hun site te gaan.

 

   
By Frank    

Gedreven door zijn grote passie voor vormgeving, heeft Frank van Dijk zich ontwikkeld tot een buitengewoon veelzijdig designer. Onder de naam By Frank stileert hij samen met Miranda Hoogstra de diverse verschijningsvormen waarmee zakelijke ondernemingen, non-profit organisaties en dienstverleners naar buiten treden.

Nielsen    

Onze leverancier van aluminium lijsten.

ArtCatcher    

In het kleine Friese dorpje Moddergat ben ik geboren. Het tweeling dorp Paesens- Moddergat ligt aan de zeedijk bij de Waddenzee. De natuur is daar schitterend en opgroeien in een vissersdorp in een vissersgezin heeft er vast grotendeels toegeleid, dat ik gek ben op de zee. Daarnaast hou ik ook ontzettend van alle andere natuur. Natuur in al zijn facetten geeft rust, maar ook altijd weer inspiratie. Ik koppel soms in mijn werk ongewone kleuren en natuur aan elkaar, om zo op een andere manier rust uit te stralen. Rust willen creëren is iets waar ik naar streef in mijn werk. Op mijn site is zowel realistisch als figuratief modern teken en schilder werk te vinden. Daarnaast zijn er gedichten te lezen en is er fotografie te zien.

   
   
Jan Kooistra    

Jan Kooistra – geboren 3 februari 1950 en overleden 21 januari 2021 – was van jongs af aan bezig met tekenen en schilderen. Het was vooral de natuur om hem heen die hem mateloos boeide.

Hij begon in Dokkum zijn eigen galerie waar zijn werken worden geëxposeerd. Zijn grote liefde voor de natuur vertaalde hij o.a. in prachtige olieverfdoeken.

Het Friese landschap, de Waddenzee, dieren en bloemen zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zelf noemde hij zijn stijl ‘verdroomde werkelijkheden’ of ‘schilderachtig realisme’.

Tjeerd Landman    

Tjeerd Landman schildert “gewone” dagelijkse dingen en zijn werken zijn bovendien herkenbaar, maar juist de toon waarmee hij vorm geeft aan zijn verbeelding geven de kijkers het gevoel van sereniteit. De schilder neemt de kijker mee naar een andere werkelijkheid.

Allprint    

Drukkerij Allprint, eveneens gevestigd te Dokkum, biedt een breed scala aan drukwerk. Bezoek hun website voor een beeld van dit bedrijf!

Annelies Bosch Fotografie    

Ik ben Annelies Bosch. Fotograferen is mijn passie en mijn beroep. Ook in deze volgorde. Ik hou van mensen en van fotograferen. Deze combinatie maakt mijn werk -voor mij – de leukste job die er is!

Fotostudio X-pose    

Mijn naam is Carolien Dijkstra. In 2008 ben ik begonnen als freelance fotografe onder de naam Fotostudio X-pose. Naast mijn werk als fotografe ben ik werkzaam in het middelbaar beroeps onderwijs als docent rekenen.

   
Jeltje Rinzema    

Mijn creativiteit gooi ik graag in mijn fotografie, daarom ben ik in 2008 gestart met de opleiding fotografie op de Friese poort in Drachten, en heb deze met succes afgerond in 2012.

Marit Anker    

Marit Anker is freelance fotografe. Zij werkt vanuit Dokkum. Deze link brengt u naar haar fotogalerij.

Nickie Fotografie    

Ze probeert de mensen zo natuurlijk mogelijk te fotograferen.
Haar manier van werken is daarom gericht om juist de momenten van spontaniteit van de mensen te vangen en vast te leggen.